Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعلان خبر ائتلاف بنی گانتس رهبر حزب آبی و سفید و «گیدعون صعر» رهبر حزب امید جدید در انتخابات آتی کنست رژیم صهیونیستی، معادلات پیش روی انتخابات و ترکیب کابینه آتی را تحت تاثیر خود قرار داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، اگرچه گانتس می‌کوشد تا با بزرگنمایی دستاوردهای حاصل از این ائتلاف خود را در قامت رهبر جناح حاکم و قطب مقابل نتانیاهو معرفی نماید اما نتایج آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که یائیر لاپید همچنان از شانس بیشتری برای رهبری جناح حاکم در انتخابات اول نوامبر 2022 برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال نتایج نظرسنجی دوشنبه شب شبکه تلویزیونی کان رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با 34 کرسی پیشتاز نظرسنجی‌ها است. پس از لیکود احزاب یش عتید به رهبری یائیر لاپید با 23 کرسی، ائتلاف دو حزب «آبی و سفید» و «امید جدید» به رهبری بنی گانتس و گیدعون صعر با 14 کرسی، «یهودیت مذهبی» به رهبری بتصلائل اصموطریچ با 10 کرسی، «شاص» به رهبری آریه درعی با هشت کرسی، «یهودیت متحد تورات» به رهبری موشه گفنی با هفت کرسی، «فهرست مشترک عربی» به رهبری ایمن عوده با شش کرسی، «اسرائیل خانه ما» به رهبری آویگدور لیبرمن با 5 کرسی و حزب «کارگر» به رهبری مرآو میخائیلی با پنج کرسی در جایگاه های بعدی قرار دارند. همچنین دو حزب «رعم» به رهبری منصور عباس و «مرتص» به رهبری نیتصان هوروویتز نیز با کسب چهار کرسی می توانند حدنصاب لازم را برای ورود به کنست به دست آورند.

در این میان تحول مهم ناکامی حزب «یمیناه» به رهبری ایلت شکد از کسب حد نصاب 3.25  درصد آرا برای ورود به کنست حکایت دارد. به نظر می رسد پس از جدایی نفتالی بنت از این حزب، آینده مبهمی پیش روی یمیناه و اعضای این حزب قرار دارد. شایعات از احتمال انحلال و یا ادغام یمیناه در حزب لیکود حکایت دارند.

مروری بر نتایج فوق نشان می دهد هر یک از دو جناح حاکم به رهبری یائیر لاپید با مجموع 51 کرسی و جناح اپوزیسیون به رهبری بنیامین نتانیاهو با 59 کرسی از کسب 61 کرسی لازم برای تشکیل کابینه بازخواهند ماند و برای موفقیت نیازمند جلب نظر احزاب عربی یعنی فهرست مشترک عربی و حزب رعم (مجموعا 10 کرسی) خواهند بود.

گادی آیزنکوت در تیررس جریان‌های سیاسی

در روزهای اخیر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از آغاز رایزنی‌های سران احزاب حاکم به منظور ترغیب گادی آیزنکوت رئیس پیشین ستاد کل ارتش رژیم اشغالگر برای ورود به عرصه سیاسی خبر داده‌اند. به رغم تلاش‌های یائیر لاپید و مرآو میخائیلی سران دو حزب کارگر و یش عتید برای افزودن آیزنکوت به فهرست احزاب خود در انتخابات اول نوامبر 2022، به نظر می رسد شانس ائتلاف گانتس و صعر برای جذب آیزنکوت از سایر رقبا بیشتر است. بر همین اساس نظرسنجی شب گذشته شبکه تلویزیونی کان رژیم صهیونیستی نیز نشان می‌دهد که در صورت اضافه شدن آیزنکوت به ائتلاف آبی و سفید و امید جدید تعداد کرسی‌های یش عتید و صهیونیسم مذهبی به ترتیب با دو و یک پله کاهش به 21 و 9 کرسی  خواهد رسید و در مقابل تعداد کرسی های ائتلاف بنی گانتس و گیدعون صعر با سه کرسی افزایش به 17 کرسی خواهد رسید.

کنست رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه 9 تیر به دلیل تداوم اختلاف نظرها در میان نمایندگان احزاب حاکم منحل شد تا این رژیم را در مسیر تکرار پنجمین انتخابات در کمتر از سه و نیم سال گذشته سوق دهد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی یائیر لاپید نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشارها برای استعفای سوناک

 پس از شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات شوراهای شهر، نتایج یک نظرسنجی صورت گرفته نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور خواهان استعفای ریشی سوناک از مقام نخست وزیری هستند.

به گزارش ایرنا، یافته‌های موسسه یوگاوو نشان می‌دهد که ۳۹ درصد از مردم انگلیس معتقدند سوناک باید پیش از برگزاری انتخابات سراسری، کناره‌گیری کند؛ ۴۰ درصد چنین عقیده‌ای ندارند و ۲۱ درصد هم بی‌تفاوت هستند.

سوناک در واکنش به شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار در انتخابات شوراهای شهر انگلیس که پنجشنبه گذشته برگزار شد، اعتراف کرده است که در انتخابات آتی پیروز نخواهد شد.

او با بیان این پیش‌بینی که حزب کارگر به رهبری «کی‌یر استارمر» کرسی‌های پارلمانی بیشتری را در انتخابات تصاحب خواهد کرد، اما مدعی بروز پدیده «پارلمان معلق» شده است.

پارلمان معلق در شرایطی پدید می‌آید که هیچ‌کدام از احزاب سیاسی انگلیس نتوانند اکثریت ۶۵۰ کرسی مجلس عوام (۳۲۶ کرسی) را به دست آورند. در صورت بروز این وضعیت، حزبی که بیشترین کرسی‌های مجلس عوام را به دست آورده است برای تشکیل دولت باید با یک حزب دیگر ائتلاف کند.

سوناک در گفت‌ وگو با نشریه تایمز چاپ لندن ادعا کرد که ائتلاف حزب کارگر با یکی از احزاب لیبرال دموکرات، سبز و یا حزب ملی اسکاتلند برای کشور «فاجعه‌بار »خواهد بود. وی گفت: کشور به تجارت سیاسی نیاز ندارد، بلکه به اقدام نیاز دارد. ما تنها حزبی هستیم که برای تحقق اولویت‌های مردم برنامه داریم.

نخست وزیر انگلیس همچنین در یادداشتی برای نشریه دیلی‌تلگراف ادعا کرد که کلید آبادانی و رونق اقتصادی کشور تنها در دست محافظه‌کاران است.

وی مدعی شد: تحولات چند هفته اخیر انتخاب روشنی را در برابر مردم قرار داده است؛ برنامه حزب محافظه‌کار در مقابل بی‌برنامگی حزب کارگر، اقدامات اصولی و جسورانه محافظه‌کاران در برابر عقب‌نشینی‌های حزب کارگر، سابقه عمل به وعده‌ها در مقابل بازی‌های سیاسی، رهبری متمرکز بر آینده کشور در مقابل حزبی که وسواس زیادی به صحبت در مورد گذشته دارد.

سوناک ادعا کرد: خواه اقتصاد، مهاجرت، رفاه یا دفاع از قلمرو انگلیس باشد، محافظه‌کاران برنامه‌ای دارند که کار می‌کند، اما حزب کارگر هیچ‌ برنامه‌ای ندارد.

با این حال رهبر حزب کارگر خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شده است. او هفته پیش در جمع خبرنگاران و حامیان حزب کارگر گفت: «ما خواهان برگزاری انتخابات سراسری هستیم. می‌خواهیم در انتخابات پیروز شویم و کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهیم». استارمر تصریح کرد که نتیجه انتخابات شوراهای شهر نشان می‌دهد که حزب محافظه‌کار حتی یک روز هم نباید در دولت بماند.

بر اساس نتایج اعلام شده، حزب کارگر در انتخابات شوراهای شهر موفق به کسب یک هزار و ۱۵۸ کرسی شد که ۲۳۲ کرسی نسبت به انتخابات دور قبل افزایش نشان می‌دهد. در مقابل حزب حاکم محافظه‌کار با از دست دادن حدود ۵۰۰ کرسی، شکست سنگینی را تجربه کرده است.

نخست وزیر انگلیس هنوز زمان برگزاری انتخابات سراسری را که باید حداکثر تا پیش از ۲۸ ژانویه ۲۰۲۵ (۹ بهمن) برگزار شود اعلام نکرده است. انتخابات در انگلیس طبق یک سنت دیرینه، در فصل بهار یا پائیز برگزار می‌شود اما سوناک می‌گوید که این رویداد سیاسی زمانی خواهد بود که گزینه‌ها برای مردم روشن باشد.

این اظهارات او گمانه زنی‌ها درباره احتمال برگزاری انتخابات تا پیش از تعطیلات تابستانی پارلمان را افزایش داده است. سوناک هم این ایده را نه رد و نه تائید کرده است.

به هر روی مردم انگلیس ظرف ماه‌های آینده پای صندوق‌های رای خواهند رفت تا درباره سرنوشت سیاسی این کشور تصمیم‌گیری کنند و طبق بیشتر نظرسنجی‌ها حزب حاکم محافظه‌کار روزهای پایانی خود را در قدرت سپری می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زنگ پایان تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم به صدا در آمد /فردا: رقابت ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی مجلس دوازدهم
  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟
  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟ | رقابت میان کدام فهرست های انتخاباتی است؟
  • اسامی ۲۲ حوزه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟
  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد